Ervaringsgerichte Supervisie en Coaching
Marleen van Leeuwe

Ik ben Marleen van Leeuwe.

Ik studeerde fysiotherapie in Nijmegen en ben in 1986 afgestudeerd. Tijdens mijn werk als fysiotherapeut merkte ik dat veel klachten voortkomen uit een gebrek aan balans tussen gevoel en verstand. Daardoor raakte ik geïnteresseerd in haptonomie en heb ik van 1990 tot en met 1993 de haptonomie-opleiding bij F. Veldman (jr.) gevolgd en van 1995 tot en met 1998 de opleiding tot haptotherapeut aan het ITH. Sindsdien werk ik met veel plezier in mijn haptotherapiepraktijk.

Ervaringsgerichte supervisie en coaching

Omdat ik ook professionals die met mensen werken wil begeleiden, volgde ik in 2014 tot en met 2016 de opleiding Ervaringsgericht supervisor aan het Kempler Instituut en in 2017 de opleiding tot Coach aan Windesheim.

Ervaringsgericht werken spreekt mij bijzonder aan, omdat ik met mijn haptonomische achtergrond veel ervaring heb met en kundig ben in het je bewust leren ervaren van je gevoel. Hierdoor kan ik tijdens het onderzoeken van je denken, voelen, willen en handelen, je stil laten staan bij je gevoelens. Waardoor je diepgaande en duurzame veranderingen mogelijk maakt.

 

Ik heb ervaring met supervisie geven aan fysiotherapeuten, haptotherapeuten, vaktherapeuten, HR-managers en supervisanten in opleiding tot haptotherapeut. En als coach aan jeugdwerkers, jeugdcoaches, maatschappelijk werkers, consulenten, accountmanagers en communicatie adviseurs.

 

Mijn kwaliteiten: ik sluit aan bij mensen en creëer een veilig contact; ik kan mensen bewust maken van hun gevoelens en hen meer vertrouwen in zichzelf laten krijgen; ik maak het graag concreet en ben daarom helder en doortastend, met humor. Daarbij zorg ik voor verdieping, ben ik integer en empathisch en zet ik mijn reflectieve vaardigheden in.

 

Ik ben LVSC-geregistreerd supervisor en coach. Daardoor kunnen supervisie en coaching bij mij accreditatiepunten opleveren bij je beroepsvereniging. Ook worden supervisie en coaching vaak door de werkgever (gedeeltelijk) vergoed onder de noemer van persoonlijke ontwikkeling.

 

Met een viertal collega's vorm ik het collectief Me Myself Eye. Samen kunnen we binnen instellingen en bedrijven in groter verband teams begeleiden, groepssupervisie geven en intervisie begeleiden.

 

Ten slotte, ik ben geboren in 1964, ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen.

Meer weten?

Neem gerust contact met mij op. Of lees over wat anderen over mij zeggen.

 


LVSC-geregistreerd Supervisor en Coach
registratienummer: LEE023-S resp. LEE023-RC
BTW-id: NL001873289B42

KvK: 09199211

 

Copyright ©2024 Supervisie van Leeuwe | Productie: Thomas Klabbers | Webdesign: Walraven WebWerk