Ervaringsgerichte Supervisie en Coaching
Marleen van Leeuwe

Wat anderen over mij zeggen:

Marleen geeft coaching aan drie teams binnen mijn organisatie. Dit zijn zowel jongerenwerkers als maatschappelijk werkenden. Alle medewerkers zijn enthousiast over zowel de persoonlijkheid van Marleen als haar methode van werken. Zij geven aan dat Marleen heel goed aansluit bij de behoefte van het team en haar methode van werken kan aanpassen aan de vraag van het betreffende team. Zij maakt hen niet afhankelijk, maar geeft hen de tools om zelfstandig de coaching voort te zetten waar mogelijk. Ik wil Marleen warm aanbevelen als coach binnen het sociaal domein.
Jacqueline Vonk, directeur/bestuurder KijkopWelzijn en Stichting Welzijn Albrandswaard

Marleen is een bijzonder prettige coach die je helemaal ziet en die je laat ervaren wat je nodig hebt. Door haar wijsheid en haar jarenlange ervaring als haptotherapeut weet ze je precies op de goede plek te raken, zodat je zelf in beweging komt. Haar benadering is liefdevol, sensitief, respectvol en volledig afgestemd. Het effect is effectief en voelbaar, in hoofd en hart. En leidt tot praktische en concrete stappen, die mij weer verder gebracht hebben.

Martine Jetten, senior accountmanager en adviseur, mindfulness trainer

"Ik heb supervisie van Marleen gehad en zij heeft mij veel inzichten gegeven in hoe ik dingen anders kan doen. Marleen is rustig, discreet en prettig in de omgang. Door haar inzichten en gedrevenheid hielp ze mij om patronen te doorbreken waarvan ik niet eens door had dat ik ze had. Marleen werkt heel praktisch en de supervisie is helemaal niet zweverig of 'eng'. Het heeft mij veel opgeleverd. Zeker aan te raden."

Carmen Poels, HR, Crov

Ik heb Marleen leren kennen als een warme, rustige en betrokken persoon. Ze wist mij vanuit rust aan te sporen om stil te staan bij mijzelf en te verdiepen waardoor er verheldering ontstond. Ook het schrijven van reflectieverslagen was een goede manier om terug te kijken en Marleen wist hier altijd weer een aandachtspunt uit te filteren.
De supervisie heeft mij veel gebracht vooral door de ondersteuning en ruimte die Marleen mij gaf.

Margot de Valk, haptotherapeut

Copyright ©2023 Supervisie van Leeuwe | Productie: Thomas Klabbers | Webdesign: Walraven WebWerk